Fleur Kamp

Fleur Kamp

Nieuwsgierig | Kritisch | Energieboost | Planner | Vrienden | Food & Wine lover

NS

maart 2019 – heden

ABN AMRO

april 2018 – februari 2019

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Fleur, 25 jaar oud en woon in onze mooie hoofdstad Amsterdam. Mijn passie voor marketing is ontstaan tijdens mijn bestuursjaar bij de Marketing Associatie in Groningen (MARUG) waar ik de marketingwereld al heb mogen ontdekken. Tijdens mijn master in Marketing heb ik meer geleerd over het vakgebied en geloof ik er in dat de marketingwereld een sterke verandering doormaakt. De focus verplaatst van offline naar online, waar snelle veranderingen plaatsvinden. Om up-to-date te blijven over de online ontwikkeling binnen marketing heb ik de juiste leerschool gevonden: SCHAAL+.

 

Ik heb voor SCHAAL+ gekozen door het opleidingsprogramma tot digitaal marketeer te combineren met ervaring opdoen tijdens uitdagende projecten bij grote bedrijven. In het bijzonder, voelde ik me direct thuis bij SCHAAL+ door de persoonlijke touche wat als resultaat heeft dat persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Hierdoor kan ik mijn eigen krachten gaan vinden, hierin groeien en dit meenemen in mijn toekomstige carrière.

 

Met mijn enthousiasme ben ik te omschrijven als extraverte, gedisciplineerde en kritische aanpakker. Ik dans graag om mijn energie kwijt te kunnen of deel ik mijn vrije tijd met vrienden.

 

Ik kijk uit naar een nieuwe uitdaging in digital marketing waar ik persoonlijke affiniteit hebt met de producten en/of diensten. Het is natuurlijk onmogelijk om hier alle informatie te vermelden. Wil je in contact komen? Stuur mij dan een berichtje op LinkedIn.

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Irma Sahman
Digital Marketing Talent Ilse Visscher
Digital Marketing Talent Sjoerd Bracke
Digital Marketing Talent Lotte de Groot
Digital Marketing Talent claudette van schubert
Digital Marketing Talent Benjamin Catsburg