Ilse-vd-Hoven

Ilse van den Hoven

Online marketing | Optimistisch | Varen | Festivals | Milka Oreo | Zon | Krachttraining | Nijmegen

SchaalX, Schaal+

september 2018 – heden

Wie ben ik?

Van jongs af aan heb ik altijd de drang gehad om te blijven ontdekken en leren. Zo ben ik tijdens mijn studie International Business & Communication voor een marketing stage naar Curaçao gevlogen om daar niet alleen te leren van mijn eerste werkervaring in het vakgebied, maar ook van een andere cultuur en een nieuwe omgeving. Ook in mijn werk blijf ik continu opzoek naar nieuwe uitdagingen om te blijven groeien. Na het schrijven van een afstudeerscriptie over de positionering van SchaalX, ben ik aan de slag gegaan om mijn adviezen binnen de organisatie te implementeren in mijn eerste baan.

 

Na een jaar werkervaring binnen communicatie & PR bij SchaalX kwam ik erachter dat ik méér over het online vakgebied wilde leren. Met in het bijzonder het analyseren van data en daaruit cruciale conclusies trekken voor de vervolgstappen in marketing. Hoe bekijken bezoekers onze website? Wat zijn hun eerste stappen in de customer journey? En hoe zorg ik ervoor dat SchaalX aanwezig is op het juiste kanaal, op het juiste moment, met de juiste content? Vragen waarop ik graag zelf het antwoord wilde weten. Door te starten als Digital Talent bij SCHAAL+ leer ik veel over deze onderwerpen en door te werken bij een klein en informeel bureau, krijg ik de vrijheid om hier zelf mee te experimenteren. Voor mij een win-win situatie dus! Daarnaast ben ik door het SCHAAL+ programma, onderdeel van een groep young professionals die in het begin staan in hun carrière. Dit zorgt niet alleen voor sparringspartners en veel persoonlijke groei, maar ook voor borrels met karaokebar als eindbestemming.

 

Wil je weten hoe het is om voor SchaalX/SCHAAL+ te werken én tegelijkertijd Digital Talent te zijn? Of ben je gewoon benieuwd wie het beste kan zingen van tribe #5 tijdens karaoke? Stuur mij dan gerust een berichtje op LinkedIn.

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Lisa
Digital Marketing Talent Pim
Digital Marketing Talent Sabine
Digital Marketing Talent Char-Lee
Digital Marketing Talent John-Paul
Digital Marketing Talent Arina