Ilse Visscher

Ilse Visscher

De vraag ‘Waarom?’ | Formule 1 | Star Wars | Borrelen | Lezen | Wandelen | Planner | Ondernemend

ABN AMRO

februari 2019 – heden

Centraal Beheer

maart 2018 – december 2018

Wie ben ik?

Van jongs af aan ben ik al nieuwsgierig naar wat mensen drijft. Waarom doet iemand bepaalde dingen wel en waarom niet? Deze nieuwsgierigheid heeft mij richting het communicatie- en marketingvak gedreven. Want waarom kopen mensen nu wel producten van het ene, maar niet van het andere merk?

 

Na de afronding van mijn bachelor Communicatiewetenschappen ben ik dan ook de master Persuasive Communication gaan volgen. Een diepere duik in de kracht van het woord. Hoe overtuig je mensen nu écht van jouw product/dienst?

 

Voor mijn deelname aan SCHAAL+ werkte ik bij een contentmarketingbureau. Een, aan het begin, voor mij nieuwe vorm van marketing waar ik graag meer over wilde leren. Het opzetten van content hubs, schrijven van blogs, creëren van persona’s en dit alles optimaliseren voor Google (SEO) waren mijn voornaamste taken. Een erg mooie vorm van marketing, waarbij je niet alleen haalt (keiharde verkopen), maar ook brengt (informatie waar de klant daadwerkelijk iets aan heeft).

 

Ik was en ben echter nog lang niet uitgeleerd. Er zijn meer online marketingvormen waar ik graag meer over wil(de) weten. Toen kwam SCHAAL+ op mijn pad. Dé manier om niet alleen mijn kennis over online marketing te vergroten, maar ook mijn persoonlijke skills en ervaringen naar een hoger niveau te tillen. Hier ben ik op mijn plek.

 

Wil je eens een goede espresso drinken samen of sparren over de ontwikkelingen binnen online marketing? Stuur dan een mailtje naar ilse.visscher@schaalplusser.nl of stuur een bericht op LinkedIn.

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Lynn Hagen
Digital Marketing Talent Stefan Burrekers
Digital Marketing Talent Laura Brands
Digital Marketing Talent Irma Sahman
Digital Marketing Talent Sjoerd Bracke
Digital Marketing Talent Fleur Kamp