Inge Schuurman actiefoto

Inge Schuurman

Analytisch | Nuchter | Voetbal | Nieuwsgierig | Verbindend | Koken | Resultaatgericht

Koninklijke Gazelle

februari 2020 – heden

SCHAAL+

februari 2020 – mei 2020

 

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Inge en vanaf februari ben ik begonnen als Digital Young Professional bij SCHAAL+. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te voetballen, dit doe ik al sinds mijn zesde. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om uitgebreid te koken als ik daar tijd voor heb.

 

Tijdens mijn bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen kwam ik erachter dat ik marketing erg interessant vond. Na mijn bachelor heb ik daarom de master Marketing Management aan de RUG gevolgd. Vervolgens heb ik 1,5 jaar gewerkt bij een online marketing bureau waar ik veel heb geleerd over SEA, SEO en social media marketing. Tijdens dit werk was ik verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van de online marketing campagnes van mijn eigen klanten. Na 1,5 jaar kwam SCHAAL+ op mijn pad.

 

Ik heb voor het traineeship van SCHAAL+ gekozen omdat ik mij graag breder wil ontwikkelen binnen marketing. Ook trekt het mij erg aan dat je direct bij opdrachtgevers aan de slag kunt gaan om de theorie in de praktijk toe te passen. Dat praktische gedeelte miste ik tijdens mijn studie. Daarnaast wilde ik mij ook graag op persoonlijk vlak verder ontwikkelen. Binnen marketing vind ik het leuk om met data bezig te zijn en nieuwe dingen uit te proberen. Ik vind het interessant om de nieuwste ontwikkelingen bij te houden en te bedenken hoe dit van toepassing kan zijn op mijn huidige bezigheden.

 

Heb je een vraag aan mij of wil je een keer samen koffie drinken? Stuur dan een mailtje naar inge.schuurman@schaalplusser.nl of stuur een berichtje via LinkedIn!

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?