Irma Sahman Digital Marketing SCHAAL+

Irma Sahman

Reisgek | Italian food | Hockey | Nooit uitgeleerd | Interiorjunkie

a.s.r.

februari 2019 – heden

CZ

maart 2018 – december 2018

Wie ben ik?

Hi! Mijn naam is Irma, 27 jaar jong en woon in het gezellige Brabant. Op mijn 21ste studeerde ik af voor de HBO opleiding International Business and Languages. Hierna heb ik een aantal jaren gewerkt in de IT-branche, maar kon weinig uitdaging vinden in mijn werk. Daarom heb ik besloten om nog een master te gaan volgen, Communicatie- en informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg it was. Na de afstudeerceremonie was het tijd voor een job! Ik belandde bij een start-up gespecialiseerd in affiliate marketing. Hier droeg ik bij aan de optimalisatie van de website in de breedste zin van het woord. Google Analytics, Adwords en allerlei andere tools leerde ik hier gebruiken om de conversie tunnel te optimaliseren. Maar ik wilde meer, meer leren, meer ervaring op doen en meerdere kijkjes in de keuken nemen.

 

Bij het lezen van de vacature bij SCHAAL+ was ik direct enthousiast. Ik kan mijn kennis hier uitbreiden op het gebied van online marketing en deze kennis direct bij een corporate bedrijf toepassen. SCHAAL+ is nu al het beste wat mij in 2018 is overkomen.

 

Ben jij benieuwd naar mijn ontwikkelingen bij SCHAAL+? Mail gerust naar irma.sahman@schaalplusser.nl of stuur een bericht op LinkedIn.

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Ilse Visscher
Digital Marketing Talent Sjoerd Bracke
Digital Marketing Talent Fleur Kamp
Digital Marketing Talent Lotte de Groot
Digital Marketing Talent claudette van schubert
Digital Marketing Talent Benjamin Catsburg