SCHAALPLUS-03529-min (1)_CROP

Jasper Seeger

Sport | Eten | Vrienden | Leergierig | Natuur | Sociaal | Teamspeler | Proactief

Flynth adviseurs en accountants

september 2019 – heden

 

Wie ben ik?

Hi, mijn naam is Jasper Seeger. Ik ben 27 jaar geleden geboren in Zoetermeer. In mijn jeugd heb ik verschillende sporten beoefend zoals voetbal, tennis, judo en fitness. Naast al het sporten heb ik de opleiding International Business and Management Studies aan de Haagse Hogeschool afgerond. Na een tussenjaar gewerkt te hebben als projectmedewerker en functioneel beheerder, besloot ik de masteropleiding marketingmanagement te volgen aan de universiteit van Tilburg. In Tilburg genoot ik volop van mijn studententijd en was ik actief lid van de studievereniging Asset | Marketing. Na het succesvol afronden van mijn masteropleiding was ik klaar voor de volgende stap, het werkende leven.

 

SCHAAL+ benaderde mij en na ons eerste gesprek voelde ik me direct thuis. Een fijne werkomgeving en het vertrouwen dat ik vanaf moment één kreeg, maakte mij extra enthousiast over het leertraject van SCHAAL+. Ik was om! Tijdens de 52 masterclasses doe ik samen met een kleine groep andere marketingtalenten praktische kennis op die ontbreekt in de traditionele academische scholing. Tijdens projecten bij verschillende gerenommeerde bedrijven kan ik de opgedane praktische kennis direct toepassen. De mogelijkheid om binnen korte tijd bij verschillende bedrijven ervaring op te doen in combinatie met het persoonlijk ontwikkelingstraject vormen naar mijn mening dé kickstart van mijn loopbaan. Ik ben dan ook trots om mijzelf de komende 1,5 jaar Digital Marketing Talent bij SCHAAL+ te mogen noemen!

 

Meer weten over mij of wat ik doe bij SCHAAL+? Neem contact met me op via LinkedIn of stuur een mailtje naar jasper.seeger@schaalplusser.nl. Mogelijk kunnen wij iets voor elkaar betekenen.

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Willemijn de Groot
Digital Marketing Talent Kelly Reimert
Digital Marketing Talent Bart Winter
Digital Marketing Talent Anne Egberts