Digital Talent Kelly Reimert

Kelly Reimert

Voetbal | Regelneef | Nuchter | Wintersport | Leergierig | Utrecht

Gemeente Amersfoort

oktober 2019 – heden

SCHAAL+

september 2019 – oktober 2019

 

Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Kelly, 25 jaar oud en ik mag mijzelf sinds eind augustus Digital Marketing Young Professional van SCHAAL+ noemen. Eerder dit jaar ben ik afgestudeerd als Master of Arts in de richting Communicatie en Organisatie. Gedurende deze master heb ik al even mogen proeven van het werk op communicatiegebied en nu ben ik er helemaal klaar voor om mezelf te gaan doorontwikkelen op het gebied van digitale marketing.

 

Als echte 90’s kid weet ik mezelf altijd snel wegwijs te maken in allerhande apps en technologieën. Digitaal is overal, dus er lijkt mij niks mooier dan mij door middel van dit traineeship onder te kunnen dompelen in de digitale wereld. Verder houd ik erg van talig bezig zijn. Dit uit zich in mijn vrije tijd door het lezen van een goede literaire thriller of het schrijven van teksten over mijn teamgenoten. Deze passie zet ik graag om in sterke, pakkende verhalen voor de organisaties waarvoor ik werk.

 

Met het traineeship van SCHAAL+ stoom ik mij met mijn medetrainees klaar om als jonge digital marketeer iedereen op weg te helpen met belangrijke vraagstukken omtrent digitale marketing. Naast het opdoen van de vakinhoudelijke kennis, is het persoonlijk ontwikkelingstraject ook een belangrijk deel van dit traineeship. Deze combinatie spreekt mij erg aan en dus was mijn keuze voor SCHAAL+ snel gemaakt.

 

Wil je meer weten of met mij in contact komen? Stuur dan een mail naar kelly.reimert@schaalplusser.nl of stuur me een berichtje op LinkedIn.

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Willemijn de Groot
Digital Marketing Talent Jasper Seeger
Digital Marketing Talent Bart Winter
Digital Marketing Talent Anne Egberts