Kevin Regtop Digital Talent SCHAAL+

Kevin Regtop

Ambitieus | Realist | Direct | Creatief | Sportief | Humor

ABN AMRO

februari 2018 – heden

Interpolis

mei 2017 – februari 2018

Wie ben ik?

Ik ben mijn loopbaan begonnen met de bachelor Communicatie & Media Design, gevolgd door de master New Media & Digital Culture. Deze studiekeuzes zijn voortgekomen uit mijn voorliefde voor media, technologie en innovatie. Hoe onstaan deze nieuwe technologieën? Hoe worden deze geadverteerd aan consumenten? En hoe beïnvloeden nieuwe technologieën en de maatschappij elkaar door veelvuldig gebruik? Hele interessante vraagstukken om mee te werken als je kersvers van de universiteit komt, maar bij welk bedrijf kun je hiermee concreet aan de slag?

 

Bij de stap van theorie op de universiteit naar het concrete werkleven bij een onderneming kon ik wel een beetje hulp gebruiken. Vandaar dat mijn oog op SCHAAL+ is gevallen, dat een brug weet te slaan bij deze overstap met een relevant leerprogramma naast detachering bij een bedrijf. Nu krijg ik de mogelijkheid om mijn kennis en interesses op de vlakken van grafisch design, projectmanagement en technologie toe te passen binnen relevante projecten. Ik had bijvoorbeeld nooit gedacht de functie van “growth hacker” te gaan vervullen binnen een projectteam dat een nieuwe applicatie op de consumentenmarkt probeert te zetten. Ik ben dan ook zeer benieuwd wat de rest van het traject mij en mijn collega’s gaat brengen.

 

Ben je nu intens benieuwd geworden naar mij? Voor wat voor reden dan ook, schroom niet om een mailtje te sturen naar kevin.regtop@schaalplus.nl.

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Arnoud Roorda
Digital Marketing Talent Deborah de Jager
Digital Marketing Talent Gabriela van der Hel
Digital Marketing Talent Ingeborg Donker
Digital Marketing Talent Anh Dinh
Digital Marketing Talent Laura Doggen