Lisa-de-Jong

Lisa de Jong

Leergierig | Enthousiast | Sociaal | Nieuwsgierig | Reizen | Sporten | Amsterdam

NUON / VATTENFALL

oktober 2018 – heden

Wie ben ik?

Hi! Mijn naam is Lisa, 24 jaar en ben geboren en getogen in Amsterdam. Van jongs af aan ben ik al nieuwsgierig, vandaar dat ik na de middelbareschooltijd graag meer van de wereld wilde zien. Gedurende 4 maanden ben ik gaan backpacken in Nieuw-Zeeland, Australië en Thailand. Eenmaal terug in Nederland was het weer tijd voor het serieuze leven. Eerst een bachelor Bedrijfskunde gevolgd en daarna mijn master Marketing afgerond. Na het afronden van de studies ben ik aan de slag gegaan als projectmanager. Ik merkte als snel dat mijn passie voor marketing hier niet tot zijn recht kwam. Na een gouden tip ben ik terecht gekomen bij SCHAAL+.

 

SCHAAL+ biedt de mogelijkheid om mijn opgedane kennis toe te passen in de praktijk. De uitdagende projecten en de masterclasses zorgen ervoor dat ik mijn vaardigheden en competenties verder kan ontwikkelen, en daarnaast ook op persoonlijk vlak verder kan groeien. Het programma volg je niet alleen maar je start de masterclasses met een groep andere enthousiaste online marketeers. Dit zorgt ervoor dat de verschillende masterclasses niet alleen heel leerzaam zijn, maar ook heel gezellig! Ik ben dan ook blij dat ik mij de komende 1,5 jaar Digital Marketing Talent van SCHAAL+ mag noemen!

 

Wil je meer over mij en over mijn ontwikkelingen binnen SCHAAL+ weten? Mail dan naar lisa.dejong@schaalplusser.nl of connect met mij op LinkedIn!

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Sem
Digital Talent Ilse
Digital Marketing Talent Claryanne
Digital Marketing Talent Anne
Digital Marketing Talent Romain
Digital Marketing Talent Carlijn