Lotte de Groot

Lotte de Groot

Dynamische werkomgeving | Problemen oplossen | Informele werksfeer | Flauwe grappen | Koken | Kitesurfen | Lezen

ABN AMRO

juni 2018 – heden

Wie ben ik?

Opgegroeid in Zeist ben ik altijd met plezier naar het Montessori lyceum gegaan. Na mijn middelbare school tijd heb ik een tussenjaar genomen om als 17-jarige puppy drie maanden in Sri Lanka te wonen en werken. Weer terug in Nederland wilde ik zeker niet, net als iedereen, in Utrecht een studie gaan volgen dus heb ik mij gesetteld in Tilburg waar ik mijn HBO en WO diploma heb behaald. Tijdens mijn studie heb ik mij met liefde ingezet in verschillende commissies en in mijn bijbaan.

 

Van jongs af aan ben ik altijd opzoek gegaan naar nieuwe uitdaging in andere omgevingen en ik heb hier ontzettend veel van geleerd en ik ben hier enorm door gegroeid. Dit wilde ik in mijn werk graag doorzetten. Werk waarbij ik in verschillende keukens mag kijken en waarbij je wordt gestimuleerd om de lat hoog te leggen. Binnen Schaal+ valt dit allemaal samen. De verschillende opdrachtgevers en het brede scala aan masterclasses zorgen ervoor dat ik mij breed kan ontwikkelen als online marketeer. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling ook hoog op het prioriteitenlijstje waardoor je niet alleen op professioneel vlak, maar ook als mens, groeit.

 

Zin om eens een lekker kopje koffie te drinken? Neem dan gerust eens contact op via lotte.degroot@schaalplusser.nl of LinkedIn.

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent claudette van schubert
Digital Marketing Talent Benjamin Catsburg
Digital Marketing Talent Lynn Hagen
Digital Marketing Talent Stefan Burrekers
Digital Marketing Talent Laura Brands
Digital Marketing Talent Irma Sahman