Lynn Hagen Digital Talent SCHAAL+

Lynn Hagen

Hockey | Familie | Samenwerken | Slechte grappen | Buiten | Genieten

Evi van Lanschot

maart 2018 – heden

Wie ben ik?

Na drie jaar werkervaring in communicatie te hebben gehad vond ik het tijd voor wat nieuws. Graag wilde ik mezelf weer ontwikkelen. Door mijn eerdere werkervaring maar met name door mijn vrijwilligerswerk in de communicatiecommissie bij mijn hockeyclub neigde ik naar online marketing. Bij mijn vorige werkgevers en bij mijn vrijwilligerswerk ben ik al veel bezig geweest met online, communicatie en marketing. Hier wilde ik me meer in verdiepen. Hoe bekijken klanten een website, wat zijn redenen om af te haken of juist verder te scrollen, wie zijn deze mensen en hoe betrek je ze bij je merk? Toen kwam Schaal+ op mijn pad! Hier krijg ik de kans om hier meer over te leren en tegelijkertijd aan de slag te gaan bij een opdrachtgever.

 

Persoonlijk contact staat bij mij voorop, ik ben betrokken zowel op de werkvloer als daarbuiten. Naast mijn werkende leven vind ik het leuk om te koken voor anderen, sta ik iedere zondag buiten op het hockeyveld, rijd ik met lekker weer motor en ben ik vaak bij familie.

 

Wil je meer weten of in contact komen met mij? Stuur dan een mail naar lynn.hagen@schaalplusser.nl of stuur me een bericht via LinkedIn.

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Stefan Burrekers
Digital Marketing Talent Laura Brands
Digital Marketing Talent Irma Sahman
Digital Marketing Talent Ilse Visscher
Digital Marketing Talent Sjoerd Bracke
Digital Marketing Talent Fleur Kamp