Maartje-de-ruig-schaalplus

Maartje de Ruig

Sociaal | Positief | Enthousiast | Reisgek | Pizza | Flauwe grapjes

ABN AMRO

februari 2020 – heden

 

Wie ben ik?

Wat is mijn volgende stap? Waar wil ik naartoe? Waar ligt mijn passie? Wat is mijn droombaan? Nadat ik mijn master Persuasive Communication in Amsterdam had afgerond, bleef ik een beetje met deze vragen rondlopen. Maar toen SCHAAL+ op mijn pad kwam, was de keuze snel gemaakt. Zodra ik binnenstapte, wist ik dat dit de juiste vervolg stap voor mij zou zijn. Niet alleen de relevante werkervaring die ik erbij op zou doen, maar ook de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling én de vakinhoudelijke masterclasses zijn voor mij bij dit traineeship enorm waardevol. Het is fijn om te weten dat ik er niet alleen voor sta, maar dat er altijd een groep mede-trainees, een mentor en een persoonlijke coach voor mij klaarstaan. Niet alleen voor de nodige gezelligheid maar ook om mij te helpen bij lastige vraagstukken of situaties en ondersteuning te bieden waar nodig.

 

Maar ik doe natuurlijk meer dan alleen werken! Ik hou enorm veel van reizen. Ondanks dat ik in mijn meerdere tussenjaren al heel wat landen heb afgewerkt, is het lijstje nog lang niet leeg! Ook maak ik in mijn vrije tijd veel muziek, ben ik als iedere millenial veel online te vinden, ben ik altijd in voor een gezellig avondje uit (het liefst mét pizza) en verander ik in een klein kind als ik een hond over straat zie lopen.

 

Daarnaast ben ik ook erg groot fan van een goed kopje koffie, dus schroom niet om me daar een keertje voor uit te nodigen! Ik ben bereikbaar via LinkedIn of via maartje.deruig@schaalplusser.nl

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

young digital marketing professional