Marnix-koning-SCHAAL+

Marnix Koning

Creatief | Sport | Leergierig | Koffieliefhebber | Voeding | Het verschil maken | Law of attraction

Van Spaendonck

februari 2020 – heden

 

Wie ben ik?

Hi, mijn naam is Marnix en ik ben geboren in Waalwijk. Vroeger heb ik altijd de sporten golf en hockey beoefend, tegenwoordig ben ik vaak in de sportschool te vinden. Naast veel sporten ben ik ook altijd ijverig geweest in de schoolbanken. Ooit vmbo-advies gekregen, maar afgelopen jaar Tilburg University verlaten met een master Marketing Management op zak.

 

Of ik nu klaar ben met leren? Nee, zeker niet. Ik vind het belangrijk om mijzelf constant uit te dagen en te ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als intellectueel. Daarom was de eerste stap die ik na mijn studie wilde nemen, het volgen van een traineeship. Via een kennis ben ik bij SCHAAL+ terechtgekomen en zij zagen net als ik dat er een kloof is tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt.

 

In het traineeship staat ontwikkeling volledig centraal. Je doet enorm veel digital marketing en digital communication kennis op die je later weer kan toepassen bij je opdrachtgevers. Tegenwoordig zijn je soft-skills niet meer weg te denken. Ook hierin begeleid en coacht SCHAAL+ je. Er is veel aandacht voor persoonlijk leiderschap en ontwikkeling. Kortom: dit sluit perfect aan bij mijn wensen. Ik ben dan ook trots om mijzelf de komende 1,5 jaar Digital Marketing Young Professional te mogen noemen!

 

Op het moment van schrijven ben ik nog niet aan mijn eerste opdracht begonnen. Deze start ik binnenkort bij Van Spaendonck in Tilburg. Hier mag ik werken aan een new business initiatief. Dit is enerzijds natuurlijk heel erg spannend, maar anderzijds ook heel leuk en leerzaam. Dankzij het T-shaped programma van SCHAAL+ ben ik breed inzetbaar en kan ik uiteindelijk zien waar mijn krachten liggen. Vandaar dat ik mij tijdens deze opdracht ook bezig ga houden met onder andere conversie optimalisatie, marketing automation en social media. Daarnaast wordt mij de ruimte gegeven om initiatief te nemen als ik kansen signaleer. Super gaaf dus!

 

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Of wil je meer over mij weten? Neem dan gerust contact met me op via LinkedIn of stuur een mailtje naar marnix.koning@schaalplusser.nl.

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

young digital marketing professional