Melany-winter-SCHAAL+

Melany Winter

Creatief | Sport | Leergierig | Koffieliefhebber | Voeding | Het verschil maken | Law of attraction

SCHAAL+

maart 2020 – heden

 

Wie ben ik?

Toen ik in 2010 begon aan mijn studie Nederlands recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen had ik een succesvolle carrière als topadvocaat op de Zuidas voor ogen. Het hoogst haalbare bereiken, dat was het motto. Maar tijdens mijn studie groeide echter mijn passie voor communicatie. Ik besloot de master Ondernemingsrecht te doen en af te maken, maar tegelijkertijd ook een brug te bouwen naar de master Communicatiewetenschap in de vorm van een voorbereidende minor. Uit de master Communicatiewetenschap haalde ik al snel veel meer voldoening en met name de marketing gerelateerde vakken spraken mij aan.

 

Na mijn studie besloot ik het avontuur op te zoeken en het vliegtuig te pakken naar Australië. Hier heb ik uiteindelijk ruim 5 maanden langs de oostkust gebivakkeerd. Naast het feit dat deze reis een absolute highlight was na 8 jaar studeren, durf ik te zeggen dat het reizen mij zelfverzekerder, zelfstandiger en besluitvaardiger heeft gemaakt. Het heeft me doen besluiten bij thuiskomst een loopbaantraject te starten met als doel mijn interesses (creatief bezig zijn met content, het werken aan websites, fotografie en storytelling) te vertalen naar een concrete functieomschrijving. Uit dit onderzoek kwam de functie digital marketeer en daarmee leken alle puzzelstukjes op hun plek te vallen. Dit is het!

 

Na mijn reis heb ik nog een aantal maanden fulltime in de horeca gewerkt, maar sinds februari mag ik mijzelf met trots Young Digital professional bij SCHAAL+ noemen. Vanaf het moment dat ik de vacature voor deze functie zag, wist ik dat dit perfect was voor mij. Door mijn nieuwsgierige en leergierige persoonlijkheid vind ik het belangrijk mezelf te blijven ontwikkelen en SCHAAL+ biedt daarvoor het perfecte traineeship. De masterclasses zorgen niet alleen voor de nodige vakinhoudelijke kennis, maar zijn ook gericht op je persoonlijke ontwikkeling. Kortom, de perfecte basis om vol vertrouwen bij mijn nieuwe werkgever aan de slag te gaan.

 

Tot slot nog over mij: in mijn vrije tijd sta ik graag met gewichten te zwaaien in de sportschool, test ik alle koffietentjes in mijn omgeving uit en ben ik een Bourgondiër maar ook een beetje een health freak.

 

Wil je meer weten of met mij in contact komen? Stuur dan een mail naar melany.winter@schaalplusser.nl of stuur me een berichtje op LinkedIn.

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?