Pim-van-de-Sanden

Pim van de Sanden

Leergierig | Messi | Online Marketing | Intouchables | Biefstuk

Fontys Hogescholen

september 2018 – heden

Wie ben ik?

Na meerdere sollicitaties gehad te hebben en bijna een contract te hebben getekend bij een ander bedrijf kwam ik SCHAAL+ tegen, ik maakte een afspraak en het voelde meteen goed. Het moment dat ik binnenstapte werd ik vrolijk begroet, waarna er meerdere leuke gesprekken volgden. Thuisgekomen besloot ik om de andere vacatures te laten gaan en me volledig op SCHAAL+ te richten, een keuze waar ik nu al ontzettend blij mee ben. De eerste weken stonden volledig in het teken van persoonlijke ontwikkeling en samen met de andere (ontzettend leuke) talenten kregen we elke dag een interessante masterclass. Na de leerzame en heel leuke periode vol ontwikkeling was het tijd om te beginnen. Ieder talent kreeg een bedrijf toegewezen waar hij of zij het best tot zijn recht kwam. Ik werd naar Fontys Hogescholen gestuurd, een bedrijf waarbij ik me van dag 1 thuis voelde en waar ik veel zin kreeg in de periode die zou gaan komen.

 

Al met al is SCHAAL+ voor mij de beste optie. Het is een plek waar ik ontzettend veel ga leren, waarvoor ik ga werken bij leuke en interessante bedrijven en SCHAAL+ is een plek waar ik een fantastisch netwerk op kan bouwen vol leuke mensen.

 

Ben je benieuwd naar wie ik ben, waar ik precies mee bezig ben of heb je een andere vraag? Stuur me gerust even een mailtje via pim.vandesanden@schaalplusser.nl of kom langs voor een kop koffie.

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Sem
Digital Talent Ilse
Digital Marketing Talent Claryanne
Digital Marketing Talent Anne
Digital Marketing Talent Romain
Digital Marketing Talent Carlijn