Romain-Prins

Romain Prins

Sportief | Ambitieus | Competitief | Ondernemend | Levensgenieter

Duxxie

september 2018 – juni 2019

Oxxio

juli 2019 – heden

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Romain, 25 jaar en heb eerder dit jaar mijn master in Marketing & Sales behaald in Barcelona. Tijdens mijn master heb ik een minor e-commerce gevolgd waarbij ik de basisvaardigheden op het gebied van Google Adwords en Google Analytics heb geleerd. De kennismaking in online marketing beviel zo goed dat ik opzoek was naar een baan waarin ik mij verder kon ontwikkelen op het gebied van online marketing maar ook werkervaring op te kunnen doen binnen een e-commerce omgeving.

 

Zoekende naar deze nieuwe uitdaging kwam ik via Magnet in aanraking met het Digital Marketing Traineeship van SCHAAL+. Het leertraject van het traineeship waarbij je doormiddel van masterclasses, bootcamps en trainingen up to date blijft van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing, was voor mij dé reden dat ik bij SCHAAL+ wilde beginnen.

 

Door het traineeship kom je bij opdrachtgevers terecht waar je meteen je kennis in de praktijk kunt uitvoeren. Dit is een fantastische uitdaging aangezien je bij opdrachtgevers terecht komt waar je niet zomaar zonder SCHAAL+ terecht zou komen. Mijn uitdaging is om bij deze opdrachtgevers écht je stempel te kunnen drukken en van meerwaarde kunt zijn voor de organisatie.

 

Wat mij het meest aanspreekt binnen online marketing is het commerciële aspect. Door te denken vanuit de klant kun je de juiste content, op het juiste moment, op de juiste plaats, bij de juiste persoon, zo efficiënt en gericht mogelijk werken. Dit is voor mij de essentie van online marketing.

 

Leuk dat je mijn profiel hebt gelezen! Wil je meer weten of heb gewoon zin om een keer samen bakje koffie te drinken. Stuur gerust een mailtje naar romain.prins@schaalplusser.nl of voeg me toe op LinkedIn!

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Lisa
Digital Marketing Talent Pim
Digital Marketing Talent Sabine
Digital Marketing Talent Char-Lee
Digital Marketing Talent John-Paul
Digital Marketing Talent Arina