Sabine-van-Sasse

Sabine van Sasse van IJsselt

Rotterdammert | Nieuwsgierig aangelegd | Energiek | Sociaal | Fotografeert graag | Foodie

Van Spaendonck

augustus 2019 – heden

Sectorinstituut Transport en Logistiek

september 2018 – augustus 2019

Wie ben ik?

Hi! Mijn naam is Sabine en sinds eind augustus mag ik mijzelf digitaal talent noemen bij SCHAAL+. Voordat ik hier terecht ben gekomen heb ik als eerst de hbo opleiding Communication & Multimedia Design afgerond in Rotterdam. Na een tussenjaar was al duidelijk dat ik de schoolbanken weer in wilde duiken omdat ik nog lang niet uitgeleerd was. Dit heb ik gedaan met de master Communicatiewetenschappen aan de VU.

 

Wist ik dan nu wat ik wilde gaan doen? Wat mijn perfecte baan is? Nee, zeker niet. Marketing is ontzettend breed en naar mijn idee was ik ook nog niet uitgeleerd. Wat ik wel wist was dat ik een baan wilde waarin zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling centraal staan. Via een vriendin ben ik bij de website van SCHAAL+ terecht gekomen en na het lezen van de vacature op de website wist ik dat dit perfect aansloot bij mijn wensen.

 

SCHAAL+ sprak mij vrijwel direct aan doordat ontwikkeling centraal staat. Daarnaast word je ontzettend breed opgeleid en krijg je van alle digitale marketing aspecten wat mee. SCHAAL+ geeft mij de mogelijkheid het beste uit mijzelf te halen en dit na het inwerktraject direct toe te passen bij een van hun partners. Ik kan alle aspecten van digitale marketing ontdekken, uit vinden waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg.

 

Bij het Sectorintstituut lag de focus op social media marketing. Bij Van Spaendonck krijg ik de kans mij breder te ontwikkelen en echt te kijken waar mijn krachten liggen. Ik focus mij vooral op SEO, SEA en conversieoptimalisatie.

 

Nieuwsgierig geworden naar wie ik ben? Mail dan naar sabine.vansassevanijsselt@schaalplusser.nl of neem een kijkje op mijn LinkedIn.

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Sem
Digital Talent Ilse
Digital Marketing Talent Claryanne
Digital Marketing Talent Anne
Digital Marketing Talent Romain
Digital Marketing Talent Carlijn