Sem-Scholten

Sem Scholten

Analytisch | Leergierig | Data & Fact based | Sport | Sociaal

Ford Motor Company 

oktober 2019 – heden

Oxxio

oktober 2018 – juli 2019

Wie ben ik?

Na het behalen van mijn master Communicatie & Organisatie werd het tijd voor mijn eerste serieuze stappen op de arbeidsmarkt. Omdat ik tijdens mijn studie verschillende stages had gelopen, wist ik al goed dat ik mij in de richting van Digital Marketing verder wilde ontwikkelen.

 

Digital Marketing is een breed en innovatief vakgebied. Ik werd dan ook erg enthousiast toen ik las over het Digital Marketing Talent traject bij SCHAAL+. De combinatie van werkervaring opdoen bij verschillende organisaties en het doorontwikkelen van je persoonlijke competenties, is ideaal. Je bouwt namelijk snel een groot netwerk op binnen verschillende organisaties, branches en vakdisciplines. Daarnaast is het ook ideaal dat je met groepsgenoten kunt sparren en natuurlijk regelmatig leuke borrels hebt.

 

Tijdens mijn opdracht bij Oxxio heb ik mij verder kunnen ontwikkelen in Digital Marketing. Met name op het gebied van Marketing Automation en conversie optimalisatie (CRO). Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld het optimaliseren van de salesfunnel op basis van data-inzichten en klantfeedback en A/B testen. Daarnaast heb ik mij ook in de breedte buiten mijn eigen vakgebied kunnen ontwikkelen. Door bijvoorbeeld multidisciplinaire samenwerkingen, de Agile manier van werken bij Oxxio en de regelmatige masterclasses bij SCHAAL+.

 

Wil je meer weten over het Digital Marketing Traineeship van SCHAAL+ of graag eens een kopje koffie drinken? Neem dan contact met mij op via LinkedIn of mail naar sem.scholten@schaalplusser.nl, ik hoor graag van je!

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Lisa
Digital Marketing Talent Pim
Digital Marketing Talent Sabine
Digital Marketing Talent Char-Lee
Digital Marketing Talent John-Paul
Digital Marketing Talent Arina