Sem-Scholten

Sem Scholten

Analytisch | Leergierig | Resultaatgericht | Data & Fact based | Fitness | Sociaal

Eneco

oktober 2018 – heden

Wie ben ik?

Na het behalen van mijn master Communicatie & Organisatie in Utrecht werd het tijd voor mijn eerste stappen op de arbeidsmarkt. Door mijn eerdere werkervaringen bij verschillende start-ups en een multinational (Philips) wist ik dat mijn passie ligt binnen data-driven marketingcommunicatie en digital marketing. De focus op optimalisatie van processen en resultaten, maar ook de razendsnelle wijze waarop het digital marketing vakgebied zich ontwikkelt maken naar mijn mening Digital Marketing een van de meest interessante en innovatieve vakgebieden.

 

Ik heb de levensovertuiging dat je als professional en als mens nooit uitgeleerd kunt zijn in het leven. Als starter op de arbeidsmarkt vind ik het dan ook belangrijk dat ik in mijn eerste baan veel werkervaring kon opdoen, maar ook de ruimte zou krijgen om mijn persoonlijke en professionele competenties en vaardigheden verder te ontwikkelen.

 

Ik werd dan ook erg enthousiast toen ik de beschrijving van Digital Marketing Talent bij SCHAAL+ tegenkwam op Indeed. De combinatie van werkervaring opdoen binnen verschillende corporate omgevingen en de focus op het door ontwikkelen van zowel professionele als persoonlijke competenties sloot voor mijn gevoel naadloos aan op mijn wensenlijstje en ambities.

 

Omdat je gedurende het traject bij verschillende organisaties komt te werken, kun je snel een groot netwerk opbouwen binnen verschillende branches en disciplines. Ook is het fijn dat je altijd kunt sparren met je groepsgenoten en continu je kennis up-to-date kunt houden met masterclasses van hoog niveau.

 

Wil je meer weten over het Digital Marketing Traineeship van SCHAAL+ of graag eens een kopje koffie drinken? Neem dan contact met mij op via LinkedIn of mail naar sem.scholten@schaalplusser.nl, ik hoor graag van je!

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Lisa
Digital Marketing Talent Pim
Digital Marketing Talent Sabine
Digital Marketing Talent Char-Lee
Digital Marketing Talent John-Paul
Digital Marketing Talent Arina