Sjoerd Bracke Digital Talent SCHAAL+

Sjoerd Bracké

Enthousiast | Avonturier | Reizen | Creatief | Fotografie | Natuurliefhebber

ABN AMRO

februari 2019 – heden

APG

mei 2018 – januari 2019

Wie ben ik?

Na mijn studie, een korte periode van werk en een geweldige reis van 6 maanden door 8 verschillende landen in Azië, was het moment daar. Ik ga nu écht aan het werk! Ik had geen idee waar ik moest beginnen. Ik schreef brieven terwijl ik eigenlijk helemaal niet wist wat ik precies wilde gaan doen en wat voor bedrijf goed bij mij past?

 

SCHAAL+ kwam voor mij precies op het juiste moment. Bij SCHAAL+ krijg ik de mogelijkheid om te ontdekken welke aspecten van online marketing het best bij mij passen. Daarnaast biedt dit traject mij de kans om veel te leren en de opgedane kennis direct in de praktijk toe te passen bij verschillende opdrachtgevers. Ik hoop op deze manier meer duidelijkheid te gaan krijgen in wat voor bedrijven goed bij mij passen. Zelfontplooiing en leren staan voor mij dus centraal!

 

Ik heb hiervoor HBO Commerciële Economie gestudeerd, waarin ik ontzettend breed ben opgeleid. Middels een minor en mijn stages legde ik mijn focus op online marketing. Ik heb in deze tijd gemerkt dat het creatieve vlak van online marketing mij het meest aanspreekt. Daarnaast heeft het analytische vlak mij altijd aangesproken omdat ik wil weten wat mijn werk daadwerkelijk bijdraagt. Meten is weten! Mensen omschrijven mij als enthousiasteling, creatieveling en noemen mij leergierig.

 

En naast mijn werk? De wereld te zien! Ik ben avontuurlijk en ontwijk de massa wanneer ik op reis ben. Ik geniet van de natuur, ben altijd op zoek naar adembenemede landschappen en ervaar graag verschillende culturen. Dit alles probeer ik vervolgens zo mooi mogelijk vast te leggen met mijn camera!

 

Wil je meer weten over mij? Of ben je toevallig op zoek naar reisinspiratie? Stuur een berichtje via LinkedIn!

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Lotte de Groot
Digital Marketing Talent claudette van schubert
Digital Marketing Talent Benjamin Catsburg
Digital Marketing Talent Lynn Hagen
Digital Marketing Talent Stefan Burrekers
Digital Marketing Talent Laura Brands