SCHAALPLUS-03959-min_crop

Willemijn de Groot

Energiek | Nieuwsgierig | Aanpassingsvermogen | Aandachtig | Onderbouwen | Oplossingsgericht | Humor | Plezier

Flynth adviseurs en accountants

september 2019 – mei 2020

SCHAAL+

mei 2020 – heden

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Willemijn de Groot, 27 jaar oud en woon in Zwolle. Door mijn nieuwsgierige karakter, ruilde ik op 17 jarige leeftijd mijn ouderlijk huis te Drenthe in voor Argentinië, waar ik een high school jaar deed. Naast het spreken van de Spaanse taal, heeft deze ervaring mij geleerd open-minded te denken en me flexibel op te stellen.

 

Als kind hield ik al van het maken van eigen websites en schrijven. Dit zette ik in Argentinië voort met het bijhouden van een reisblog. Uiteindelijk zorgde deze passie voor schrijven en content creëren voor de studiekeuze Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen.

 

Naast communicatie raakte ik door mijn stage bij HelloFresh geïnteresseerd in marketing. In mijn eerste baan bij een start-up, raakte ik bekend met praktische vaardigheden zoals adverteren en online vindbaarheid vergroten. Daarnaast volg ik in mijn vrije tijd de ontwikkelingen in het marketingvakgebied op nauwe voet.

 

Een ontwikkeling die ik erg interessant vind, is de transformatie van een offline naar een online klimaat en wat dit doet met (traditionele) bedrijven. Om mijn kennis over deze ontwikkeling en marketing te vergroten, koos ik voor SCHAAL+ als opleider.

 

Hun gerenommeerde opleiding in combinatie met het beiden van de juiste werkplek, maakt het dat kennis ingezet kan worden en niet verloren gaat. Daarnaast is er plek voor persoonlijke ontwikkeling, waardoor ik naast marketingkennis ook meer leer over het werkende leven. Al met al weet ik zeker dat dit mijn carrière een boost zal geven.

 

Door verschillende buitenlandervaringen ben ik in staat mij aan te passen aan verschillende werkgevers en schroom ik niet te leren over nieuwe systemen. Nog steeds houd ik veel van reizen, maar in Nederland deel ik mijn vrije tijd graag met vrienden of een goed boek.

 

Doordat ik een energiek en extravert karakter heb, ga ik graag het gesprek aan en ga ik oplossingsgericht te werk. Ik kijk uit naar een mooie uitdaging waar ik mijn kwaliteiten kan benutten en mijn kennis over digital marketing kan inzetten. Tegelijkertijd hoop ik te leren en ervaring op te doen. Wil je in contact komen? Stuur mij dan een berichtje op Linkedin.

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Kelly Reimert
Digital Marketing Talent Jasper Seeger
Digital Marketing Talent Bart Winter
Digital Marketing Talent Anne Egberts