Celine Berends

Celine Berends

Advertising | Consumentengedrag | Fitness | Borrelen | Gezelligheid

Centraal Beheer

augustus 2018 – heden

Diakonessenhuis

november 2017 – augustus 2018

Wie ben ik?

Tijdens mijn master Marketing Communication in Enschede heb ik veel geleerd over consumentengedrag. Hoe beïnvloeden verschillende reclame- en marketingprikkels consumenten in bijvoorbeeld hun aankoopgedrag? En hoe spelen organisaties hier op in? Ook bij mijn vorige werkgever, Diversions, heb ik mij veel bezig gehouden met het gedrag van consumenten. In het bijzonder het online bezoekersgedrag. Hoe komen bezoekers op een website terecht? Hoe navigeren ze binnen de website? En hoe kunnen we de conversie funnel zodanig optimaliseren dat de bezoeker zo min mogelijk knelpunten ervaart tijdens zijn bezoek op de website. Met behulp van o.a. SEO, Google Analytics en optimalisatietools droeg ik bij aan het verbeteren van het online rendement voor verschillende klanten. Een leerzame, uitdagende en interessante job.

 

SCHAAL+ biedt mij de mogelijkheid mijn kennis uit te breiden op het gebied van online marketing én dit meteen toe te passen bij één van hun gave partners. Bij het lezen van de vacature was ik direct enthousiast. Een mooie kans die ik niet voorbij kon laten gaan. En nu is het zover! Nu mag ik mij komend 1.5 jaar Digitaal Talent noemen bij Schaal+!

 

Wil jij weten hoe ik mij als SCHAAL+er ontwikkel? Stuur dan een mail naar celine.berends@schaalplusser.nl of connect op LinkedIn!

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Julia
Digital Marketing Talent Inge
Digital Marketing Talent Naji
Digital Marketing Talent Esmee Becker
Digital Marketing Talent Amy Hehemann