Julia Peelen Digital Talent SCHAAL+

Julia Peelen

Lachen | Muziek | Lekker eten | Kaas fanaat | Psychologie | Analytisch | Kritisch en ambiteus

NBD Biblion

november 2017 – augustus 2018

SCHAAL+

september 2018 – heden

Wie ben ik?

Na twee studies en een fantastische reis van vier maanden door Australië en Vietnam dacht ik letterlijk: “Wat nu?”. Als vers afgestudeerde starter ligt de wereld voor je open, maar waar te beginnen? Met nog niet al te veel ervaring ging ik op zoek naar een baan die mij kon bieden wat ik zocht. Namelijk, een dynamische werkomgeving waar ik kan leren èn waar ik direct ervaring kan opdoen in de praktijk. Na een gouden tip van mijn huisgenootje kwam ik terecht bij SCHAAL+. Haar woorden waren: “Julia, dit past precies bij jou”. En dat vond ik ook! SCHAAL+ geeft mij de kans te ontdekken waar ik binnen de online marketing het meest tot mijn recht kom. Het geeft mij een springplank om in het diepe te duiken en zoveel mogelijk kennis op te doen.

 

Voordat ik bij SCHAAL+ uitkwam, heb ik twee studies gevolgd. Eerst HBO Commerciële Economie, waarin ik heel breed ben opgeleid tot marketeer. Daarna de Master Marketing, waar ik heb uitgevonden dat ik analytisch sterk ben en het ook leuk vind data te combineren met creatieve marketingideeën. Vandaar dat ik mij verder wil specialiseren in online marketing; de data die online verkregen kan worden, biedt zoveel inzichten! Het liefst wil ik mijn kennis op een later moment in mijn carrière inzetten bij een grote retailer óf bij een goed doel. Hier heb ik al even aan mogen proeven tijdens mijn stages bij onder andere Prénatal en het Longfonds.

 

Eens kletsen over alles wat er binnen de (online)marketing speelt? Of liever Australië en Vietnam tips bespreken? Mail mij op julia.peelen@schaalplusser.nl of stuur een bericht op LinkedIn.

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Inge
Digital Marketing Talent Naji
Digital Marketing Talent Esmee Becker
Digital Marketing Talent Celine Berends
Digital Marketing Talent Amy Hehemann