Naji Bazzi

Naji Bazzi

ABN AMRO

augustus 2018 – heden

Second Degree

oktober 2017 – augustus 2018

Wie ben ik?

Tijdens mijn bachelor studie International Business and Management Studies (IBMS) werd voor mij al snel duidelijk dat mijn interesse het meest uitging naar het vak marketing. Als onderdeel van mijn bachelor studie heb ik vijf maanden in Canada kunnen studeren, daar heb ik ook voor het eerst vakken gevolgd die nadrukkelijk op digital marketing gericht waren. Nadat ik de smaak voor een buitenlands avontuur te pakken kreeg in Canada en mijn interesse steeds meer naar het digitale aspect van marketing uitging, heb ik ervoor gekozen om een 2 jarige Marketing master te gaan doen in Zweden. Binnen deze master heb ik naast het theoretische aspect van de studie ook enorm veel ervaring opgedaan in het werken met lokale bedrijven. Dit in combinatie met een rol als Head of Marketing and Communications bij de internationale studentenvereniging AIESEC voor de lokale entiteit in de stad Umeå, heeft ervoor gezorgd dat ik enorm ben gegroeid tijdens mijn studie in Zweden. Verder heb ik stage- en werkervaring kunnen opdoen bij grote internationale bedrijven als Electronic Arts en Aegon.

 

Na het afronden van mijn master studie, voelde ik nog steeds de behoefte voor verdere persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk wilde ik meer werkervaring opdoen binnen het vakgebied, maar dan wel op een plek waar ik mijzelf kon uitdagen en verder ontwikkelen. Na het eerste gesprek bij Schaal+ wist ik al meteen dat dit de plek zou zijn waar ik de meeste groei kan realiseren. De andere traineeships waar ik voor had kunnen kiezen leggen met hun personal development aspect voornamelijk de nadruk op het ontwikkelen van generic skills. Bij Schaal + krijg je echter de kans om binnen het gebied van digital marketing veel meer te leren door middel van verschillende masterclasses en trainingen. Dit in combinatie met de werkervaring die ik zal gaan opdoen bij verschillende bedrijven, maken van dit traject een unieke mogelijkheid voor mij als starter.

 

Bedankt voor het lezen van mijn introductie! Indien je meer over mij te weten wilt komen of een praatje wilt maken, ben ik bereikbaar op naji.bazzi@schaalplusser.nl of via mijn LinkedIn.

Ook nieuwsgierig naar onze andere talenten?

Digital Marketing Talent Julia
Digital Marketing Talent Inge
Digital Marketing Talent Esmee Becker
Digital Marketing Talent Celine Berends
Digital Marketing Talent Amy Hehemann