Win een digital marketing bootcamp

Win een Digital Marketing Bootcamp

Young Digital Professionals kijken met een frisse blik naar jouw vraagstuk tijdens de digital marketing bootcamp.

Bootcamp, pressure cooker, strategische sessie of kaizen: onze young digital marketingprofessionals denken geregeld met bedrijven mee over marketingvraagstukken tijdens de energieke, inspirerende en resultaatgerichte Digital Marketing Bootcamps. Maak kans op zo’n bootcamp! Een dag lang verdiepen onze young digital marketeers zich in jouw marketing- of communicatievraagstuk. Zij sluiten af met een presentatie en adviesrapport op maat. Meld je aan om deel te nemen.

Ja, ik doe mee!

Meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

digital marketing
Onze digital young professionals volgen een compleet programma met daarin de meest actuele onderwerpen op het gebied van online marketing. Deze kennis mogen zij tijdens de bootcamps toepassen op uiteenlopende vraagstukken. De energie die daarbij vrijkomt is gewoon heel gaaf!

- Ment Kuiper, programmamanager en begeleider

Waarom een bootcamp?

Tijdens de digital marketing bootcamp leg jij een marketingvraagstuk voor aan de digital young professionals. Zij gebruiken hun frisse blik en actuele maketingkennis om jou een gericht advies te geven. De professionals brengen kennis mee van de laatste onderwerpen op het gebied van o.a. social media marketing, SEO, SEA, CRO, e-mailmarketing, communitymarketing en online marketing- en communicatiestrategieën.

De laatste (online) marketingkennis

Frisse blikken en nieuwe perspectieven

Advies op maat, inclusief adviesrapport

De energie die vrijkomt tijdens deze digital marketing bootcamps werkt aanstekelijk en helpt jou een frisse wind door jouw organisatie te laten gaan! De young professionals hielpen bedrijven eerder met o.a. het aanscherpen van de wervingsstrategie, het bereiken van de juiste doelgroep, het formuleren van een nieuwe visie gericht op de jeugd en droegen zij bij aan de optimalisatie van apps en websites.

Meld je aan en maak kans op de digital marketing bootcamp

Meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Jaap Konter

Vragen over het winnen van de bootcamp? Neem dan contact met mij op.

SCHAAL+ BV

Pythagoraslaan 101

3584 BB Utrecht

(030) 263 14 14