Claudia van Rijn 450x450

Claudia van Rijn

“Je bent nooit te oud om te leren. Carpe diem!”

Programma coördinator

Wie ben ik?

Mijn naam is Claudia van Rijn. Ik woon met man en zoon in Bunschoten-Spakenburg. Sinds 1 juni 2018 ben ik werkzaam binnen SCHAAL+ in de rol van Programma- en Procescoördinator. Dit houdt in dat ik me veelal bezighoud met het maken en bijhouden van de roosters ten behoeve van de masterclasses en het onderhouden van contacten met de talenten en de docenten omtrent de masterclasses. In de rol van procescoördinator ligt mijn prioriteit bij het analyseren van de huidige werkprocessen en de optimalisatie hiervan.

 

Voordat ik bij SCHAAL+ werkte, heb ik voornamelijk in ondersteunende rollen geacteerd op zowel commercieel, secretarieel als administratief en organisatorisch vlak. Hierbij moet je denken aan functies als secretaresse, commercieel binnendienstmedewerker, management assistent, maar ook als opleidingscoördinator. De meeste van de deze functies vervulde ik binnen de financiële dienstverlening, al heb ik ook bij een consultancy organisatie gewerkt (BMC Implementatie).

 

Het mooie aan werken bij SCHAAL+ is dat je werkt met jonge mensen en hun ontwikkeling. Doordat deze nieuwe generatie (de millennials) een hele andere kijk hebben op de wereld leer ook ik van hun inzichten. De transformatie die zij ondergaan door de combinatie van werken en bijscholen in de vorm van masterclasses is mooi om te zien en mee te maken.