Eliza_abraham_450x450

Eliza Abraham

“Twice as much ain’t twice as good.”

Programma Coördinator

Wie ben ik?

Binnen SCHAAL+ ben ik degene die het overzicht houd bij alles wat er gebeurt binnen de programma’s en dit ook communiceert naar alle groepen toe.

 

Om een zo goed mogelijk programma op te zetten, willen de Program Directors natuurlijk zo veel mogelijk regelen voor hun deelnemers en talenten. En aan mij om te kijken of dit wel te realiseren is. Ik doe er alles aan om het maximale resultaat er uit te halen door middel van goede planning en overzicht. Op de achtergrond probeer ik dus alles op z’n plek te houden. Ze noemen het ook wel de spil in het web voor het SCHAAL+ team.

 

Zelf heb ik een communicatie achtergrond en was het voor mij dus niet zo moeilijk schakelen om te weten wat SCHAAL+ allemaal doet. Het gat tussen de studiebanken en het werkveld is een gat wat voor velen niet zo makkelijk te overbruggen is. Daarom snap ik dat vele young professionals SCHAAL+ de ideale vervolgstap vinden. SCHAAL+ is de plek om jezelf verder te ontwikkelen. De plek om meer en meer het werkveld te begrijpen. Maar het is vooral de plek om de groei op werk- en persoonlijk vlak te stimuleren op één plek. Die combinatie is voor mij goud waard. En ik ben blij dat ik mijn steentje kan bijdragen om de Digital Talents te helpen met hun ontwikkeling.

 

Hiervoor was ik werkzaam als projectmanager voor events. Organiseren is iets wat ik graag doe. Ik probeer altijd dingen te vinden om de bezoekers met een glimlach naar huis te laten gaan. Het maakt mij niet uit of het een beurs, event, feestje of barbecue is. Organiseren doe ik om anderen te zien genieten. En dat maakt mij dan een blij mens.

 

En daarom vind ik dat dit een ideale vervolgstap is voor mij om bij SCHAAL+ te werken. Je organiseert samen met het team een jaar of anderhalf jaar aan een programma om daarna de deelnemers en talenten met een volle rugzak met ervaring te laten gaan. Maar mij gaat het vooral om het plezier wat ze kunt vinden in het werk.

 

Graag een keer een kop koffie drinken? Stuur mij gerust een berichtje via eliza.abraham@schaalplus.nl!