Jaap-Konter-website

Jaap Konter

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”

Business Consultant

Wie ben ik?

Ik ben Jaap Konter en ben in mijn rol als business consultant verantwoordelijk voor het account management en de new business ontwikkeling van SCHAAL+. Dit betekent dat ik samen met mijn collega Yorn verantwoordelijk ben voor het matchen van onze digital young professionals aan passende opdrachten bij onze opdrachtgevers. Hierbij zijn wij medeverantwoordelijk voor het vertalen van de behoeftes uit de markt naar ontwikkelingen in onze Digital programma’s.

 

Voor SCHAAL+ werkte ik bij Social Media Recruitment Marketing bureau MrWork. Hier was ik als Sales Consultant verantwoordelijk voor het analyseren van de behoefte van opdrachtgevers om hier vervolgens een Social Media Marketing strategie op te ontwikkelen. Zo was ik betrokken bij de Employer Branding campagne van een grote IT organisatie uit Utrecht. Waarbij wij via Social Media zorgden voor een stabiele instroom van IT’ers.

 

In de periode daarvoor heb ik veel ervaring opgedaan in bemiddeling via IT opleider en detacheerder Calco. Hier was ik als account- en fieldmanager verantwoordelijk voor de werving, selectie, plaatsing en begeleiding van jong IT talent.

 

Het leuke aan SCHAAL+ vind ik dat we door onze digital programma’s mens en organisatie helpen. We bieden jong digitaal talent de mogelijkheid om een versnelling te geven aan hun carrière door ze te ontwikkelen als T-shaped digital marketeers, communicatie professionals en designers. Deze digitale talenten geven onze opdrachtgevers een boost in hun digitale ontwikkeling door het binnenbrengen van nieuwe kennis en ervaring van buitenaf.

 

Meer weten over de inzet van onze digital professionals? Ik zie je berichtje tegemoet! (jaap.konter@schaalplus.nl)