Marit Berghout 450x450

Marit Berghout

“Je kunt beter een nachtje slapen over wat je van plan bent, dan wakker te liggen over wat je hebt gedaan”

Communicatie & PR manager

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Marit en ik ben als communicatie & PR manager verantwoordelijk voor alle communicatie, marketing en PR voor SCHAAL+. Dit betekent dat ik mij samen met Ilse onder andere bezighoud met content voor de website, de social mediastrategie, naamsbekendheid, werving van talenten en aantrekken van nieuwe opdrachtgevers. Een hele brede rol dus, waarbij ik van alles kan doen: adverteren, schrijven, beelden ontwikkelen, strategie voeren, interviews begeleiden… en zo kan ik nog even doorgaan!

 

Voor SCHAAL+ werkte ik bij citymarketingorganisatie Amsterdam Marketing (bekend van de I amsterdam letters). Daar was ik verantwoordelijk voor corporate communicatie en PR voor metropool Amsterdam. Zo organiseerde ik internationale persreizen, verzorgde ik de PR voor lokale en landelijke evenementen, zoals de jaarlijkse Uitmarkt, en hield ik me bezig met communicatie richting klanten en pers via onze website, social mediakanalen en nieuwsbrieven.

 

Het leuke aan SCHAAL+ vind ik dat we klein en flexibel zijn, waardoor ik nieuwe ontwikkelingen en trends in ons vak direct kan toepassen en testen. Werkt het niet? Dan stoppen we ermee. Werkt het wel, dan professionaliseren we het en nemen het mee in onze strategie. Daarnaast zijn er elke week masterclasses op kantoor waar ik ook bij kan aanhaken. Dus als ik wil worden bijgespijkerd op het gebied van storytelling, dan schuif ik gewoon even aan bij een groep talenten. Super leuk en nuttig!