Vincent-web-1

Vincent Roders

“Online marketing is een vak leren door te doen! En met passie en lef dit laten zien aan de mensen om je heen”

Program Director Digital Marketing

Wie ben ik?

Ik ben de programmadirecteur van digital marketing. Vanuit deze rol ben ik eindverantwoordelijk voor het kennisprogramma van ons digital marketing traineeship. Ik kijk heel kritisch naar de behoefte die onze talenten hebben op het gebied van online kennis, persoonlijke ontwikkeling, competenties en vaardigheden. Ik ben super trots dat we al twee keer achter elkaar beloond zijn met een excellente beoordeling van ons programma door Thuiswinkel.org. Naast het kennisprogramma ben ik coach en begeleider van de talenten. Samen zorgen we dat wij de juiste stappen zetten voor je carrière. Ook ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe talenten. Meestal ben ik de eerste persoon die je spreekt over deelname aan het SCHAAL+ Digital Marketing Traineeship.

 

Ik heb in mijn carrière al van alles gedaan. Het oorspronkelijke plan was om docent Aardrijkskunde te worden, maar door toeval ben ik eind vorige eeuw (ik word oud!) in de online marketing terecht gekomen. Eerst met de ontwikkeling van een aantal succesvolle eigen reis websites, daarna bij en voor multinationals als Aegon, Robeco, Heijmans, Sdu en Essent. Ook heb ik nog een aantal jaren interactieve marketing gedoceerd op een hogeschool in Breda. Ik vind dat het huidige onderwijssysteem tekortschiet op het gebied van online. Daarom ben ik betrokken geraakt bij de oprichting van SCHAAL+. Je ziet dat het concept staat als een huis. We groeien erg hard en bieden talenten geweldige kansen om impact te maken bij onze klanten. 

 

Het is tof om met jonge talentvolle mensen te mogen werken (houdt mij ook jong). De ontwikkeling van talenten van het moment dat ik ze voor het eerst zie, tot het moment dat ze vertrekken bij SCHAAL+ ontroert mij keer op keer. Dit is voor mij het allermooiste van mijn baan.