Partners

Business partners

Door de samenwerking met onze business partners zijn we in staat de beste talenten te selecteren en de toegevoegde waarde van jong digitaal talent in ons vak te belichten.

NIMA

business partner Schaalplus Nima

NIMA is het Nederlands Instituut voor Marketing is de beroepsvereniging voor professionals in marketing, communicatie en sales. NIMA ondersteunt marketeers gedurende hun loopbaan bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling en doet dat met een groot en divers netwerk waarbinnen leden en niet-leden van elkaar leren, elkaar ontmoeten en inspireren.

Orga

business partner Schaalplus ORGA

Helpt organisaties effectief omgaan met de nieuwe eisen die door markt en maatschappij gesteld worden. ORGA Advies analyseert, benut de kansen die er binnen de organisatie zijn en creëert samen met opdrachtgevers op een duurzame manier beweging binnen organisaties.

MEC

business partner Schaalplus MEC

Het Marketing Executive Center (MEC) is een uniek netwerk, exclusief voor senior marketingprofessionals en ondernemers eindverantwoordelijk voor organisatie, merk en marketing. Het is dé ontmoetingsplek voor inspiratie en kennisuitwisseling op het gebied van merk en marketing met als doel de verbinding tussen CMO’s te organiseren.

Kennispartners

De masterclasses voor het Digital Marketing en Digital Design programma worden vormgegeven in samenwerking met gespecialiseerde kennispartners die aan SCHAAL+ verbonden zijn. Iedere kennispartner is inhoudelijk verantwoordelijk voor de inhoud en de actualiteit van een specifieke kennismodule. Ook bieden kennispartners inhoudelijke, individuele begeleiding voor hun kennisonderwerpen.

Digital Optimizers

Kennispartner Digital optimizers partner Schaalplus

Digital Optimizers houdt zich bezig met het optimaliseren van de klantervaring en conversieoptimalisatie gebaseerd op verkregen data vanuit web analytics.

Achtung!

Kennispartner Schaalplus Partner ACHTUNG!

Achtung is een creatief bureau gevestigd in Amsterdam. Het bureau creëert ideeën, producten en services dat mensen dichter bij elkaar brengt en bedrijven vooruit brengt.

Engagement Media

Kennispartner Schaalplus Partner Engagement Media

Engagement Media helpt bedrijven en merken met het ontwikkelen en uitvoeren van een contentmarketing strategie, zoals het creëren van een redactionele formule, het afstemmen van een contentkalender met stakeholders en de productie van originele engaging content door onze redactie.

Brandwebbing

Kennispartner Schaalplus Partners Brandwebbing

Een strategiebureau met een voorliefde voor digitaal. Zij vervaardigt strategieën en tactieken voor klanten en voert deze uit vanuit multidisciplinaire teams. BrandWebbing gelooft in communicatie waar mensen iets aan of mee hebben en waar consumenten iets mee kunnen.

Accessibility

Kennispartner Schaalplus Partners Accessibility

Met hun dienstverlening, expertise en internationale netwerk ondersteunt Accessibility verscheidende organisatie bij de ontwikkeling en het beheer van toegankelijke websites en apps. Accessibility is een sociale onderneming. Ze laten hun inkomsten terugvloeien in research en development die bijdragen aan hun missie: een drempelloze digitale wereld voor iedereen.

Valsplat

Kennispartner Schaalplus Partners valsplat

Valsplat is een design consultancy bureau. Het helpt bedrijven met design vraagstukken binnen het digitale domein.

Beeckestijn Business School

Kennispartner Schaalplus Partner Beeckestijn

Hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen op post-hbo en -doctoraal niveau. Het combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen.

Fluxility

Kennispartner Schaalplus Partner Fluxility

Fluxility werkt aan de online vindbaarheid van haar klanten. Ze adviseren, ontwerpen en ontwikkelen de meest uiteenlopende (maatwerk) oplossingen. Van mobiele apps en mobielvriendelijke websites tot maatwerk-applicaties in bijvoorbeeld de installatiesector.

De Presentatie Architect

Kennispartner Schaalplus Partner de presentatie Architect

Helpt professionals die een presentatie geven dat effectiever te doen dan ze tot nu toe deden.

Keen Design

Kennispartner Schaalplus Partners Keen Design

Één van de weinige bureaus in Nederland die zich focust op user experience design en interactieontwerp.

Netprofiler

Kennispartner Schaalplus Partners Netprofiler

Door de lezers van Emerce vijf jaar op rij uitgeroepen tot beste web analytics-bureau van Nederland. Het helpt bedrijven op het gebied van web analytics, conversie-optimalisatie en zoekmachine- marketing.

Adapt2Value

Kennispartner Schaalplus Partners Adapt2Value

Gespecialiseerd in de transitie van complexe organisaties naar een agile onderneming. Alles draait hierbij om snel en effectief innoveren, concurreren en excelleren. Adapt2Value levert expert coaching van directie, management en multidisciplinaire teams.