Partners

Business partners

Door de samenwerking met onze business partners zijn we in staat de beste talenten te selecteren en de toegevoegde waarde van jong digitaal talent in ons vak te belichten.

NIMA

business partner Schaalplus Nima

NIMA is het Nederlands Instituut voor Marketing is de beroepsvereniging voor professionals in marketing, communicatie en sales. NIMA ondersteunt marketeers gedurende hun loopbaan bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling en doet dat met een groot en divers netwerk waarbinnen leden en niet-leden van elkaar leren, elkaar ontmoeten en inspireren.

Orga

business partner Schaalplus ORGA

Helpt organisaties effectief omgaan met de nieuwe eisen die door markt en maatschappij gesteld worden. ORGA Advies analyseert, benut de kansen die er binnen de organisatie zijn en creëert samen met opdrachtgevers op een duurzame manier beweging binnen organisaties.

MEC

business partner Schaalplus MEC

Het Marketing Executive Center (MEC) is een uniek netwerk, exclusief voor senior marketingprofessionals en ondernemers eindverantwoordelijk voor organisatie, merk en marketing. Het is dé ontmoetingsplek voor inspiratie en kennisuitwisseling op het gebied van merk en marketing met als doel de verbinding tussen CMO’s te organiseren.

Utrecht Inc.

Als business incubator op het Utrecht Science Park ondersteunt Utrecht Inc. ondernemers en wetenschappers bij het succesvol opzetten van hun disruptieve bedrijf of academische spin-off.
Als onderdeel van de bootcamps werken de onze talenten voor start-ups. Rik de Boer, oprichter van SCHAAL+, is als mentor/coach van start-ups verbonden aan Utrecht Inc.

Kennispartners

De masterclasses voor het Digital Marketing en Communicatie Traineeship en het Digital Design Traineeship worden vormgegeven in samenwerking met gespecialiseerde kennispartners die aan SCHAAL+ verbonden zijn. Iedere kennispartner is inhoudelijk verantwoordelijk voor de inhoud en de actualiteit van een specifieke kennismodule. Ook bieden kennispartners inhoudelijke, individuele begeleiding voor hun kennisonderwerpen.

Digital Optimizers

Kennispartner Digital optimizers partner Schaalplus

Digital Optimizers houdt zich bezig met het optimaliseren van de klantervaring en conversieoptimalisatie gebaseerd op verkregen data vanuit web analytics.

Achtung!

Kennispartner Schaalplus Partner ACHTUNG!

Achtung is een creatief bureau gevestigd in Amsterdam. Het bureau creëert ideeën, producten en services dat mensen dichter bij elkaar brengt en bedrijven vooruit brengt.

Engagement Media

Kennispartner Schaalplus Partner Engagement Media

Engagement Media helpt bedrijven en merken met het ontwikkelen en uitvoeren van een contentmarketing strategie, zoals het creëren van een redactionele formule, het afstemmen van een contentkalender met stakeholders en de productie van originele engaging content door onze redactie.

Brandwebbing

Kennispartner Schaalplus Partners Brandwebbing

Een strategiebureau met een voorliefde voor digitaal. Zij vervaardigt strategieën en tactieken voor klanten en voert deze uit vanuit multidisciplinaire teams. BrandWebbing gelooft in communicatie waar mensen iets aan of mee hebben en waar consumenten iets mee kunnen.

Accessibility

Kennispartner Schaalplus Partners Accessibility

Met hun dienstverlening, expertise en internationale netwerk ondersteunt Accessibility verscheidende organisatie bij de ontwikkeling en het beheer van toegankelijke websites en apps. Accessibility is een sociale onderneming. Ze laten hun inkomsten terugvloeien in research en development die bijdragen aan hun missie: een drempelloze digitale wereld voor iedereen.

Valsplat

Kennispartner Schaalplus Partners valsplat

Valsplat is een design consultancy bureau. Het helpt bedrijven met design vraagstukken binnen het digitale domein.

Sinds1998 (Martin van Kranenburg)

Sinds1998
Martin van Kranenburg (oprichter Sinds1998) is een veelgevraagd docent, spreker en dagvoorzitter. Zijn expertise ligt op het gebied van conversieoptimalisatie en neuromarketing. Martin heeft aan de wieg gestaan van de websites van D-reizen (1995–2006) en het succesvolle vakantiehuizen verhuurplatform Micazu. Hij is een gepassioneerd spreker die je laat zien hoe je websitebezoekers subtiel kunt overtuigen. Hij laat je ervaren hoe je met kleine aanpassingen, grote resultaten boekt.

ROTYS

ROTYS
Na zijn theateropleiding werkte Ruben Blom jarenlang als freelance copywriter voor een spectrum aan reclamebureaus. Hij schreef alles wat los en vast zat: websites en video scripts, maar ook games, speeches, merken, beleidsstukken en uiteindelijk zelfs corporate bedrijfsstrategieën. Ergens daar middenin werkte hij 3 jaar lang als speech coach, waarbij hij zwaargewichten uit het bedrijfsleven en de politiek voorbereidde op grote presentaties. Nu adviseert Ruben aan de top van het bedrijfsleven over de rol van storytelling en het implementeren ervan. Met zijn workshoplabel Rotys brengt hij een nieuwe stroming binnen storytelling op gang: eentje zonder ‘Er was eens…’

Smartvoices

Smartvoices

Smartvoices helpt organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van succesvolle voice-oplossingen en chatbots. Binnen het digital marketing traineeship verzorgt het kennisbureau masterclasses op het gebied van voice.

Being A Designer

Being a Designer is een ontwerpbureau dat streeft naar oplossingen die zorgen voor meer intelligentie, eenheid en samenwerking.

Firstversionist

Firstversionist bedenkt en ontwikkelt software waardoor designers, developers en andere webwerkers efficiënter en beter kunnen werken. Daarnaast helpt Firstversionist andere bedrijven innoveren met design sprints, prototyping en MVP’s.

De Presentatie Architect

Kennispartner Schaalplus Partner de presentatie Architect

Helpt professionals die een presentatie geven dat effectiever te doen dan ze tot nu toe deden.

Keen Design

Kennispartner Schaalplus Partners Keen Design

Één van de weinige bureaus in Nederland die zich focust op user experience design en interactieontwerp.

Netprofiler

Kennispartner Schaalplus Partners Netprofiler

Door de lezers van Emerce vijf jaar op rij uitgeroepen tot beste web analytics-bureau van Nederland. Het helpt bedrijven op het gebied van web analytics, conversie-optimalisatie en zoekmachine- marketing.

Adapt2Value

Kennispartner Schaalplus Partners Adapt2Value

Gespecialiseerd in de transitie van complexe organisaties naar een agile onderneming. Alles draait hierbij om snel en effectief innoveren, concurreren en excelleren. Adapt2Value levert expert coaching van directie, management en multidisciplinaire teams.

Add2favorites

Elke dag opnieuw laten we zien dat (gedrags)data dé brandstof is voor het opbouwen en onderhouden van langdurige, persoonlijke klantrelaties. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers werken we aan succesvolle campagnes. Deze bedenken, organiseren én realiseren we. Onze kracht: persoonlijke én geautomatiseerde communicatie die de loyaliteit vergroot en de conversie verhoogt. Dat is slim communiceren.

De Droomfabriek

Wij zijn er voor de koplopers en andersdenkenden. Voor diegenen die een verschil willen maken in hun werk en leven, die het liefst ambitieuze doelen stellen en bereid zijn als eerste in actie te komen. Wij geloven dat er meer gedroomd mag worden in organisaties. Wij zien dat verandering vanuit intrinsieke motivatie, vanuit een verlangen in plaats van een ‘moeten’, tot fundamenteel betere uitkomsten leidt. Wij begrijpen dat het bewandelen van nieuwe, onbekende wegen lastig is.

We weten als geen ander welk pad gevolgd dient te worden om koplopers te enthousiasmeren, volgers te krijgen en bewijslast te creëren zodat de grote groep in staat is de verandering te omarmen.