Word digital young professional bij SCHAAL+

Ontwikkeling

In ons traineeship maak je onderdeel uit van een community waarin nauw wordt samengewerkt en kennis, ervaring en feedback intensief worden gedeeld. Door deelname aan het door Thuiswinkel.org als excellent gecertificeerde programma ontwikkel je jezelf én jouw opdrachtgevers.

Ambitie

Je bent leergierig en wordt continu uitgedaagd om te blijven leren en je talent volledig te benutten. Jij kan het verschil maken en helpen bij het vaststellen én bereiken van doelen. Je kijkt verder dan de opdracht en overtreft verwachtingen. Daarmee geef je een boost aan je carrière.

Ontspanning

Je stopt veel energie in je werk en krijgt er nieuwe energie voor terug. Daarom is er bij ons ook aandacht en tijd voor ontspanning en fun. Los van de borrels doen we elk kwartaal iets leuks met elkaar.

Persoonlijk

Je krijgt begeleiding en coaching tijdens opdrachten als individu en als team. Mede door de teamgrootte van 8-12 professionals is er veel aandacht voor persoonlijk leiderschap en ontwikkeling.

Onze traineeships

SCHAALPLUS-3640-(klein)

Digital Marketing

In 1,5 jaar doe je de nieuwste digitale marketingkennis op en is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van vaardigheden. Deze opgedane kennis ga je gelijk toepassen. Daarnaast leer je omgaan met de complexiteit van digitalisering binnen organisaties.

opzij D&B_2019_NicoAlsemgeest_0175 kopie (1)

Digital Communication

Als digital communication young professional leer je alles op het gebied van digital communication en kom je te werken in organisaties die hierin willen ontwikkelen. In 1,5 jaar coachen we je bij het toepassen van kennis en inzichten in complexe digitale transitie vraagstukken.

SCHAAL-1595-(klein)

Digital Design

Als digital designer sla je de brug tussen technologie en mensen. In dit traineeship, gericht op service design, interaction design en visual design, ontwikkel je jouw kennis en vaardigheden die nodig zijn om waardevolle oplossingen te ontwerpen voor organisaties en gebruikers. 

Deze digital young professionals gingen jou voor

Veel young professionals zijn inmiddels bij SCHAAL+ gestart. Ben je benieuwd wie deze young professionals zijn, waar ze werken, wat ze in hun vrije tijd doen en waarom ze voor onze traineeships hebben gekozen? Hier vind je ze: en wie weet hang jij straks zelf met je foto aan onze Wall of Fame!

Digital Marketing en Digital Communication young professionals

Hier lees je alles over de digital marketing en digital communication young professionals én vind je onze alumni!

SCHAALPLUS-3716-(klein)
SCHAAL-1605-(klein)

Digital Design young professionals

Van service designers tot interaction designers en visual designers: hier vind je de alumni én huidige young professionals die jou alles kunnen vertellen over digital design.

Onze opdrachtgevers

Je kunt in diverse branches komen te werken, zoals de financiële en zakelijke dienstverlening, transport & logistiek, FMCG, automotive en media.

Onze kennispartners

De masterclasses worden verzorgd door onze kennispartners: gerenommeerde online- en adviesbureaus die jou op kantoor bij SCHAAL+ voorzien van de laatste ontwikkelingen, trends en kennis op het gebied van digital marketing, digital communication, digital design, persoonlijk leiderschap en projectmanagement.

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk alle kennispartners 

Blogs & nieuws

Wil je weten hoe het is om als young professional bij SCHAAL+ aan de slag te gaan? Wat je leert tijdens een bootcamp of masterclass? Of wat er inhoudelijk in ons vakgebied gebeurt? Goed nieuws, want onze young professionals bloggen hierover. En natuurlijk mis je hier niets over onze eigen ontwikkelingen.

Wil je meer over ons weten?

Wil je nog iets vragen? Dat kan! Je kunt ons een mailtje sturen (info@schaalplus.nl), zodat we contact met je kunnen opnemen. Liever nu bellen? Dat kan natuurlijk ook: 030 263 14 14.