digital talent

Waarom schaal+?

Organisaties moeten steeds sneller innoveren en veranderen. Dat betekent een toenemende behoefte aan jong digitaal marketing- en user experience design talent. Er is een kloof tussen hetgeen wordt geleerd in opleidingen en wat gevraagd wordt op de arbeidsmarkt.

Door jong digitaal talent wel de juiste bagage mee te geven, dichten we deze kloof en helpen we organisaties in hun behoefte aan jong talent met actuele kennis en de juiste competenties en vaardigheden. Dit doen wij via onze Digital Talent Development Programma’s.

SCHAAL+ zorgt voor direct inzetbaar digitaal talent op de werkvloer. We helpen organisaties te investeren in hun eigen digitale DNA. Dat doen we door het delen van mensen en kennis en door kruisbestuiving via samenwerking op cases en business concepten.

Onze talenten in de praktijk

Hier vind je al onze talenten en lees je meer over de opdrachten bij hun opdrachtgevers.

Onze talenten in de praktijk

Lees meer

Onze kennispartners

Hier vind je alle kennispartners die zijn betrokken bij SCHAAL+.

Onze kennispartners

Lees meer

Onze werkwijze

Wij werven, selecteren, begeleiden en ontwikkelen afgestudeerde hbo- en wo-professionals met maximaal drie jaar werkervaring. Na een strenge selectieprocedure krijgen ze een uitgebreide introductietraining van drie weken, zodat ze goed zijn voorbereid op hun werk bij de eerste opdrachtgever. We zoeken altijd de juiste match tussen het talent en de organisatie.

De talenten zijn 1,5 jaar in dienst bij SCHAAL+ en werken in die periode voor twee verschillende opdrachtgevers, waar ze volledig meedraaien in het digital marketing- of UX designteam. Bij SCHAAL+ krijgen de talenten masterclasses door onze kennispartners, bootcamps en intervisie, zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot T-shaped digital professionals.

De talenten worden gecoacht door een ervaren digital marketeer of UX designer die de talenten gedurende het hele programma begeleidt en zorg draagt voor hun persoonlijke ontwikkeling. Deze coach zorgt voor een soepele start bij opdrachtgevers, zodat de talenten snel volwaardig meedraaien in het team.

Voordelen SCHAAL+

Als deelnemende opdrachtgever heb je direct toegang tot jong digitaal talent dat:

  • beschikt over actuele digitale kennis
    een frisse blik van buiten meebrengt
  • direct inzetbaar is en volwaardig bijdraagt
    digital native is
  • na afloop van het programma in dienst kan worden genomen
  • nieuwe kennis en inzichten meeneemt, zodat innovatie en vernieuwing structureel op de agenda komen
  • wordt begeleid vanuit SCHAAL+
  • samen met andere talenten sparringpartner kan zijn op cases en businessconcepten
digitaal talent

Het kennisprogramma van SCHAAL+ is als een van de weinige kennisprogramma’s in Nederland als excellent beoordeeld door e-academy van Thuiswinkel.org

Incompany training digital

Naast instroom van jong digitaal talent, is het ook belangrijk om eigen medewerkers te blijven ontwikkelen. SCHAAL+ biedt met incompany trainingen de mogelijkheid om eigen medewerkers bij te scholen op het gebied van digital marketing en UX design.

Onze incompany training biedt jouw organisatie de mogelijkheid om gebruik te maken van onze gespecialiseerde coaches en kennispartners. Iedere training wordt samengesteld op basis van jouw specifieke behoeften en wensen op het gebied van digital marketing en/of user experience design.

Heb je behoefte aan de ontwikkeling van eigen medewerkers op het gebied van digital marketing en UX design? Neem dan contact met ons op via info@schaalplus.nl.