Waarom SCHAAL+

Wij geloven dat de instroom van digital talent van doorslaggevend belang is voor de toekomstbestendigheid van organisaties. Met hun digital mindset, frisse blik en aanstekelijke energie geven zij bedrijven het digitale DNA waar zij zo’n enorme behoefte aan hebben. De onophoudelijke stroom ideeën, honger naar co-creatie en liefde voor het creëren van innovatieve oplossingen is de frisse wervelwind die bedrijven helpt voorop te lopen.

 

SCHAAL+ is in 2016 opgericht als zelfstandige zusterorganisatie van SchaalX en helpt organisaties bij de werving, selectie en integratie van jong digital talent. We bieden niet alleen toegang tot een netwerk van talentvolle young professionals, maar verzorgen ook de scholing en begeleiding om hen meteen op volle kracht mee te laten draaien in je organisatie. Zo dichten we de kloof tussen deze digitale generatie en de arbeidsmarkt van vandaag.

De werkwijze van SCHAAL+

Wij werven, selecteren, begeleiden en ontwikkelen afgestudeerde hbo- en wo-professionals met maximaal twee jaar werkervaring. Na een strenge selectieprocedure volgen de talenten een uitgebreide introductietraining om de meest actuele kennis mee te nemen naar jouw organisatie. Hierbij zoeken wij altijd de juiste match tussen het talent en de organisatie.

 

De talenten zijn 1,5 jaar in dienst bij SCHAAL+ en gaan in deze periode bij verschillende opdrachtgevers aan de slag. Daarnaast krijgen zij twee keer per maand masterclasses van onze kennispartners, intervisies en werken zij aan diverse bootcamps en pressure cookers. De coach vanuit SCHAAL+ draagt zorg voor de persoonlijke begeleiding, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Zo worden organisaties ontzorgd en krijgen talenten de kans direct hun kennis toe te passen bij hun opdrachtgever. 

Onze traineeships

Het programma digital marketing schaalplus

Digital Marketing

Centraal staat het opdoen van de nieuwste digital marketingkennis die direct kan worden toegepast in organisaties. Hierbij is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van vaardigheden. Ook leren talenten om te gaan met de complexiteit van digitalisering.

Het programma digital design schaalplus

Digital Design

Digital designtalenten slaan de brug tussen technologie en mensen: zij ontwikkelen de kennis en vaardigheden die in de praktijk nodig zijn, zodat ze volledig kunnen bijdragen in organisaties. In dit traineeship staan drie thema’s centraal: UX research, UX design en Project skills.

Bootcamps & pressure cookers

Als opdrachtgever kun je SCHAAL+ inschakelen voor een bootcamp of pressure cooker. Bij een bootcamp werken de talenten bij jou op locatie gedurende één dag aan een digital marketing of digital design case. Bij een pressure cooker werken de talenten een aantal dagen aan een of meerdere strategische digital vraagstukken. Iedere bootcamp en pressure cooker wordt afgesloten met een advies in de vorm van een presentatie. Voor jou de kans om je te laten adviseren door digital talent met een frisse blik en voor talenten de kans om hun kennis in korte tijd in de praktijk toe te passen.

 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? We vertellen je er graag meer over!

Onze digital talenten

Ieder talent heeft unieke kwaliteiten en specialismen. Binnen SCHAAL+ worden zij ontwikkeld tot T-shaped professionals, zodat ze brede kennis hebben over hun vakgebied. Zo zijn ze niet alleen breed inzetbaar, maar zijn ze ook in staat strategisch advies te geven. Ben je benieuwd wie onze talenten zijn? Bekijk dan welk talent het beste in jouw organisatie zou passen.

Digital Marketing talenten

Van SEA specialisten tot content creatieven: hier vind je alle digital marketing talenten.

talenten-marketing
Het programma digital design schaalplus

Digital Design talenten

De talenten die alles weten over gebruiksvriendelijkheid: onderzoek, realiseren en evalueren, dat is wat zij doen.

Waar werken onze digital talenten?

Onze talenten kom je overal tegen: van startup tot corporate. Ze worden ingezet voor zowel B2B als B2C vraagstukken en draaien volledig mee in de digital marketing en digital design teams. Al ruim 30 opdrachtgevers gingen jou voor.

Kennispartners

De traineeships voor digital marketing en digital design worden samengesteld in samenwerking met gespecialiseerde kennispartners die aan SCHAAL+ verbonden zijn. Iedere kennispartner is inhoudelijk verantwoordelijk voor de inhoud en de actualiteit van een specifieke kennismodule. Ook bieden kennispartners inhoudelijke begeleiding aan de talenten voor hun kennisonderwerpen.

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk alle kennispartners 

Ontwikkeling van jouw medewerkers

Naast instroom van jong digitaal talent, is het ook belangrijk om eigen medewerkers te blijven ontwikkelen. SCHAAL+ biedt met incompany trainingen de mogelijkheid om jouw eigen medewerkers bij te scholen op het gebied van digital marketing en digital design, waarbij je gebruik kunt maken van onze gespecialiseerde coaches en kennispartners. Iedere training wordt samengesteld op basis van jouw specifieke behoeften en wensen op het gebied van digital marketing of digital design.


Heb je behoefte aan de ontwikkeling van eigen medewerkers? Laat het ons weten, dan nemen we contact met je op!

Blogs & nieuws

Wil je weten wat onze digital talenten doen bij andere opdrachtgevers? Wat ze leren tijdens de masterclasses en bootcamps? Of wat er inhoudelijk in ons vakgebied gebeurt? Goed nieuws, want onze talenten bloggen hierover. En natuurlijk mis je hier niets over onze eigen ontwikkelingen.

Wil je meer weten over SCHAAL+?

Wil je ons nog wat vragen? Dat kan! Je kunt ons per mail bereiken op info@schaalplus.nl. Liever nu bellen? Dat kan natuurlijk ook: 030 263 14 14.

SCHAAL+ BV

Pythagoraslaan 101

3584 BB Utrecht

(030) 263 14 14

Digital Marketing Traineeship

Vincent Roders

Email: vincent.roders@schaalplus.nl

Telefoon: +31634501862

Digital Design Traineeship

Hans Kemp

Email: hans.kemp@schaalplus.nl

Telefoon: +31615488335