Bootcamps & Pressure cookers

Een uniek element van het SCHAAL+ concept zijn de bootcamps en pressure cookers die de digitale talenten voor opdrachtgevers en startups uitvoeren. Een team van acht talenten komt één of meerdere dagen op locatie werken aan een online strategisch vraagstuk, dat aan het einde van dag aan jou als opdrachtgever wordt gepresenteerd.

bootcamp

Wat doen we?

Bij bootcamp werken de talenten bij jou op locatie gedurende één dag aan een digital marketingcase. Bij een pressure cooker werken de talenten een aantal dagen aan een of meerdere online strategische vraagstukken. Voor jou de kans om advies te krijgen van digital talenten met een frisse blik, voor talenten de kans om hun kennis in korte tijd toe te passen op een case.

Voor wie?

Huidige opdrachtgevers kunnen bij ons aangeven wanneer zij behoefte hebben aan een bootcamp of pressure cooker door onze talenten. Voor startups werken wij momenteel voor langere tijd in kleinere teams aan diverse digital vraagstukken. Hiervoor werken wij o.a. samen met Utrecht Inc, een incubator van de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht.

Bij jou aan de slag?

Iedere organisatie vraagt om een ander vraagstuk en daarom maken we iedere bootcamp en pressure cooker op maat. Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Ik wil meer weten
bootcamp

Gerealiseerde bootcamps