Dit is SCHAAL+

Digitalisering heeft enorme impact op organisaties en hun business. Tegelijkertijd is het de sleutel tot succes. SCHAAL+ gelooft dat instroom van digital natives van doorslaggevend belang is voor de toekomstbestendigheid van organisaties.

 

Jong talent met passie voor digital ontwikkelen we tot digital marketeers, digital communicatie experts en digital designers met de juiste competenties en vaardigheden. SCHAAL+ helpt organisaties bij de werving, selectie en integratie van deze talenten. We bieden toegang tot een netwerk van talentvolle young professionals met een frisse digitale blik en verzorgen ook de scholing en begeleiding om hen meteen op volle kracht mee te laten draaien in de organisatie. Zo wil SCHAAL+ de kloof dichten tussen deze digitale generatie en de arbeidsmarkt van vandaag.

Onze traineeships

SCHAAL+ heeft verschillende traineeships ontwikkeld die organisaties koppelen aan digital talenten, zoals het Digital Marketing en Communicatie Traineeship en het Digital Design Traineeship. Bij ons krijg je de kans je talent volledig te benutten en meteen het verschil te maken bij toonaangevende bedrijven. Je ontwikkelt je in een community waarin nauw wordt samengewerkt en kennis, ervaring en feedback intensief worden gedeeld. Met onze masterclasses laat je jezelf groeien tot T-shaped digital talent.

SCHAALPLUS-3638(klein)(2)

Digital Marketing en Communicatie

In 1,5 jaar doe je de nieuwste digitale marketing- en communicatiekennis op en is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van vaardigheden. Deze opgedane kennis ga je gelijk toepassen. Daarnaast leer je omgaan met de complexiteit van digitalisering binnen organisaties.

SCHAAL-1283-(klein)(2)

Digital Design

Als digital designer sla je de brug tussen technologie en mensen: je ontwikkelt de kennis en vaardigheden die in de praktijk nodig zijn, zodat jij volledig kunt bijdragen in organisaties. In dit traineeship staan drie thema’s centraal: UX research, UX design en Project skills.

Deze digital talenten gingen jou voor

Veel jonge professionals zijn inmiddels als digital talent bij SCHAAL+ gestart. Ben je benieuwd wie deze talenten zijn, waar ze werken, wat ze in hun vrije tijd doen en waarom ze voor onze traineeships hebben gekozen? Hier vind je ze: en wie weet hang jij straks zelf aan onze Wall of Fame!

Digital Marketing- en Communicatietalenten

Contentspecialist Amy, advertising marketeer Naji en dataprofessional Deborah: hier lees je alles over de afgestudeerde én huidige digital marketing- en communicatietalenten.

SCHAALPLUS-3716-(klein)
SCHAAL-1605-(klein)

Digital Design talenten

User engagement specialist Martijn en user interface designer Alieke: hier vind je de afgestudeerde én huidige talenten die jou alles kunnen vertellen over digital design.

Onze opdrachtgevers

Onze talenten werken in diverse branches, zoals de financiële en zakelijke dienstverlening, transport & logistiek, FMCG, automotive en media.

Onze kennispartners

De masterclasses worden verzorgd door onze kennispartners: gerenommeerde online- en adviesbureaus die jou op kantoor bij SCHAAL+ voorzien van de laatste ontwikkelingen, trends en kennis op het gebied van digital marketing, digital communicatie, digital design, persoonlijk leiderschap en projectmanagement.

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk alle kennispartners 

Blogs & nieuws

Wil je weten hoe het is om als talent bij SCHAAL+ aan de slag te gaan? Wat je leert tijdens een bootcamp of masterclass? Of wat er inhoudelijk in ons vakgebied gebeurt? Goed nieuws, want onze talenten bloggen hierover. En natuurlijk mis je hier niets over onze eigen ontwikkelingen.

Wil je meer over ons weten?

Wil je nog iets vragen? Dat kan! Je kunt ons een mailtje sturen (info@schaalplus.nl), zodat we contact met je kunnen opnemen. Liever nu bellen? Dat kan natuurlijk ook: 030 263 14 14.

SCHAAL+ BV

Pythagoraslaan 101

3584 BB Utrecht

(030) 263 14 14

Digital Marketing Traineeship

Vincent Roders

Email: vincent.roders@schaalplus.nl

Telefoon: +31 6 3450 1862

Digital Design Traineeship

Hans Kemp

Email: hans.kemp@schaalplus.nl

Telefoon: +31 6 1548 8335