Digital marketing programma

In dit programma leer je alle aspecten van digital marketing en ontwikkel je jouw competenties en vaardigheden, zodat jij na 1,5 jaar van jezelf een gewilde digital marketeer hebt gemaakt!

digital marketing

Actuele kennis

In het programma wordt jouw digitale marketingkennis in brede zin bijgespijkerd op het gebied van SEO, SEA, web analytics, social media, contentmarketing en persuasion marketing. Deze masterclasses worden gegeven door gerenommeerde online- en adviesbureaus.

Bootcamp & intervisie

Jouw kennis breng je niet alleen in praktijk bij je opdrachtgever, maar ook tijdens bootcamps: ontwikkelen van eigen concepten, experimenteren, trends spotten en van elkaar leren door intervisie. Daarnaast werken we regelmatig aan een digital marketing casus bij een startup of organisatie die onze hulp inschakelt.

Competenties & vaardigheden

Daarnaast ontwikkel je competenties en vaardigheden om volledig agile mee te kunnen draaien in de digital marketing teams. Na afloop van het programma ben jij een professional op het gebied van digital marketing die beschikt over de juiste achtergrond en meest actuele kennis.

digital marketing programma

Je bent geschikt voor dit programma als je:

  • Een afgeronde hbo/wo opleiding hebt
  • Een grote passie hebt voor de digitale wereld en online marketing
  • Je direct aan de slag wil bij opdrachtgevers
  • Maximaal 2 jaar werkervaring hebt als digital marketeer
Bekijk de vacature